Kunnskapsminister Tonje Brenna besøkte Ragnas hage

Barnehagedagen er 14. mars og i år var slagordet “Liten og stor” og setter fokus på bemanningen i barnehagene. Vi i Ragnas hage var så heldig å få besøk av selveste kunnskapminster Tonje Brenna. Det går fort unna når besøket bare var på tre kvarter, men på min avdeling fikk hun med seg både lek og en liten sangsamling.

Men på vei ut ble hun stoppet av den ene pedlederen som gjerne ville snakke litt når man først hadde ministeren her. Det gjorde at Brenna ble i enda fem minutter og vi fikk formidlet ønsket og viktigheten av at det er nok folk på jobb. Det hjelper lite med en bemanningsnorm når denne kun er dekket noen få timer midt på dagen. Ikke uvanlig at det er for mange barn per ansatt for de som har tidlig- og senvakt, om man skal gå etter normen.

Det var veldig hyggelig og fint at Tonje Brenna tok seg tid til dette.

Sagene Avis dekket besøket (er dessverre bak betalingsmur), i tillegg la Arbeiderpartiet ut videoen under på sin Facebook-side. Kunnskapsdepartementet har også lagt ut noen bilder på sine Facebook-sider.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.