Mye småprat på Twitter

Hva skal man så bruke Twitter til? Det brukte jeg et halvt år på å finne ut. Nå bruker jeg det faktisk mest til å følge andre. Nå i disse valgtider er jo det veldig greit, se hva politikerne skriver, gjerne etter et debattprogram der de kanskje føler seg misforstått.

Ellers har noen noen personer som legger ut greie lenker det kan være kjekt å ta en nærmere titt på. Jeg følger politikere, partier, aviser og TV-kanaler, enkeltprogrammer og privat personer. Så på mange måter fungerer Twitter for meg som en slags RSS-feed, med mulighet for to-veis kommunikasjon.

Selv kommenterer jeg gjerne debattprogrammer på TV (blir en del politikk om dagen), eller legger ut lenker til egne blogginnlegg som kan være av interesse (legger ikke lenker til alt jeg skriver på bloggen min).

En amerikansk undersøkelse viser at 40% av meldingene på Twitter bare er meningløs plapring. 37% poengterte samtaler, 9% er meldinger som er videresendt, 6% reklame fra selskaper og 4% er uønsket reklame.

I forrige uke sluttet 1370 japanere (politikere) å twitre fordi det i Japan ikke er lov å bruke bilder eller litteratur i de siste dagene av en valgkamp. Mens her i Norge fortsetter politikerne (i alle fall noen av dem) ytre seg på Twitter.

Du kan følge meg på twitter.com/frankeivind.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: