a-ha – ‘Butterfly, Butterfly (The Last Hurrah)’

I fjor fortalte a-ha at de legger opp etter en lang og flott karieré. I sommer og høst vil de gjennomføre sin Farwell Tour. Og som en avslutning på det hele, blei deres nyeste og aller siste singel (vi får nå se på det da) Butterfly, Butterfly (the last hurrah)‘ spilt på norsk radio i dag, 09.50 på NRK P3 for å være presis. I forkant av radiospillingen var det et intervju med Magne Furuholmen, mens NRK P1 hadde Morten Harket på tråden.

Nå har jeg bare hørt ‘Butterfly, Butterfly (the last hurrah)‘ en gang, men første inntrykket er at den på mange måter oppsummer a-ha. Låten er veldig typisk a-ha. Det hører man på soundet. Og det synes jeg er helt greit. Jeg likte låten.

Singelen “Butterfly, Butterfly (the last hurrah)” vil bli solgt digitalt fra 5. juli og vil være inkludert på samleplata “25” som kommer den 19. juli. Har du ikke hørt låten eller vil høre den en gang til, kan det gjøres på warnerwall.no.

Nå gleder jeg meg stort til a-ha sin Farewell Tour – Ending on a High Note. Jeg har sikret meg billetter til både konserten på Ullevall 21. august og den aller aller siste a-ha konserten 4. desember i Oslo Spektrum.

Oppdatering: Du kan nå høre ‘Butterfly, Butterfly (the last hurrah)’ til a-ha under takket være warnerwall.no.

Aktuelle lenker: a-ha.com, VG.no

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: