Fantastisk etappe seier til Thor Hushovd!

Thor Hushovd var rett og slett rå i dag!

Den 13. etappen gikk fra Pau til Lourdes, et strekke på 152,5. Etter 65 km gikk Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen i et brudd med åtte andre. Boasson Hagen vinner også den innlagte spurten. På vei opp Col d’Aubisque, rykker han fra de andre i bruddet. På toppen er det Jeremy Roy som passerer først, etter fulgt av David Moncoutie og Thor Hushovd.

De siste kilometerne kjører han sammen med Moncoutie og de tok stadig innpå Roy. Rundt 2 km fra mål stikker Thor Hushovd og vinner suverent. Moncoutie på andre, mens Roy kom på tredje. Dette var Hushovd sin 9. etappe seier totalt.

Thor Hushovd syklet helt fantastisk i dag. Boasson Hagen kom inn på en svært så hederlig 6. plass.

Dagens seier til Thor Hushovd kan oppsummeres med Dag Otto Lauritzen sine ord på Twitter:

Å i sava – dette var råååååått. Thor vant solo – sinnsykt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.