Hurtigruten – timelapse: Bergen – Kirkenes på 6,5 minutter

Så fort det var mulig, startet jeg å laste ned Hurtigruten fra NRK. Og jeg satte raskt i gang med å lage timelase av enkelt strekninger, før jeg til slutt skulle lage en timelapse av hele strekningen. Men Andreas Doppelmayr kommeg i forkjøpet der. Det kan du les om på NRK sine sider.

Men selv om noen andre har lagd en timelapse av hele seillasen, så hindret ikke det meg i å lage min versjon. Den kan også lastes ned via bittorren.

hurtigruten.timelapse.1000x.bergen-kirkenes (500 MB)

Videoen er lisensiert under Creative Commons BY-SA 3.0-lisens, samme lisens som NRK sitt originalmateriale. Du kan lese mer om dette på nrkbeta.no/hurtigruten.

d

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.