En liten test av Headweb på Xbox 360

Denne uken fikk Xbox 360 eiere en ny aktør man kunne leie film fra. Vi i Norge har ikke vært bortskjemt på den fronten.

Headweb gjør det enkelt å leie de nyeste filmene som kommer på markedet. Alle filmene har noen minutter preview som man kan se på. Greit nok, men selv hadde jeg nok foretrukket en trailer av filmen.

Både film og forhåndsvisning holder høy kvalitet. Det kan riktig nok gå et halvt minutt før filmen vises i HD, men når den først er kommet dit, holdt den seg der fint gjennom hele filmen. Filmene er også tekstet på norsk.

I motsetning til Xbox sin egen filmtjeneste, er filmene hos Headweb priset i kroner og ikke Microsoft poeng. Men når det gjelder pris, så koster det 10 kroner mer å leie en film på Xbox enn om man leier den på nett. Og det er jo ikke bra. Dessuten synes jeg det er litt mye å betale 49 kroner for å leie en film i HD (samme film koster da 39 på nett). For min egen del hadde jeg leid ennå fler filmer om de var priset lavere. Også SD-filmer er høyere priset på Xboxen enn på nett.

Filmutvalget er bra. Dog stusser jeg litt på at flere filmer fra 2012 ikke finnes i HD. Dette gjelder ikke bare Headweb, men andre tilbydere også.

Om jeg skal benytte meg mye av denne tjenesten, bør prisene pr film være lavere enn de er i dag.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.