En liten titt på ‘Kule ting’ appen på iPad

kule_ting_app_ipad_01Det er et snaut år siden Sondre Harvik Bjaberg og Håkon Forfod Sønneland ga ut bokserien Kule ting for 2-5 åringer. Nå er appen her for iPhone og iPad.

Dere som ikke vet hva slags bokserie Kule ting er, kan lese min anmeldelse av bøkene her. I korte trekk er det undringsfakta som illustreres med et bilde.

Appen kan lastes ned fra App Store. Den første boka Kule ting for en 2-åring følger gratis med. De andre kan kjøpes for 28 kr i appen.

Kule ting-appen er veldig enkel å bruke. Man ‘blar’ enkelt mellom sidene ved sveipe en finger til høyre eller venstre. Bildene kan trykkes på for å få de store. Sidene har også en hjem-knapp slik at man enkelt kan komme til starten på boka.

kule_ting_app_ipad_02Teksten fra bøkene er borte, men dukker opp når man trykker på de to gjennomgangsfigurene. Samtidig blir teksten lest opp.

Enkelte av siden har mulighet for å ta bilder, slik at bildet i boka blir erstattet med deg. Vil tro det er artig for barna å kunne være med i en bok.

Kule ting er en enkel app som fungerer bra for seg selv eller som et godt supplement til bokserien. Lett å bruke, og første boka er gratis.

Testet appen på iPad.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.