Nordlandsbanen – 10 timer TV

nrk_nordlandsbanen_ipadDet er blitt en god det TV-titting i dag. Nordlandsbanen på NRK2 startet klokka 16.00 i Trondheim lørdag ettermiddag den 28. desember, og 10 timer seinere, nærmere bestemt 01.55 natt til 29. desember var toget endelig i mål i Bodø.

Som en del av NRKs tidligere slow-TV programmer, var ikke Nordlansbanen direkte, men i opptak. Det var kryssklippet fra de fire årstidene, og vi fikk se variert natur i ulikt vær.

Jeg har faktisk gjort litt andre ting i dag også, men Norlandsbanen har likevel vært med meg på en eller annen måte, enten TV eller på iPad. Og som andre slike sendinger, har Twitter med firkantemne #nordlandsbanen vært grei å følge.

Som vanlig, er det mulig å laste ned hel Nordlandsbanen fra NRKbeta. Der er det også en konkurranse for beste gjennbruk du kan være med i. NRKBeta har også skrevet en artikkel om hvordan programmet blei satt sammen.

Foto: Frank Eivind Rundholt – CC BY-NC-SA 3.0

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.