Lyst til å se film lovlig og gratis på internett? [har ikke flere invitasjoner igjen]

OPPDATERING: Har gitt ut invitasjonene jeg hadde, så er dessverre tom.

Nå har jeg prøvd på Twitter og Facebook, men jeg har fremdeles to invitasjoner igjen til den svenske filmstreamingstjenesten Voddler. Det finnes et utall gratis filmer du kan se i tillegg til filmer du kan leie. Jeg har skrevet en liten anmeldelse av tjenesten og synes at den fungerer bra.

Hva trenger du å gjøre? Skriv en kommentar til dette innlegget med fullt navn og e-post (ingen ser denne, kun jeg). Det er altså første man til mølla. Så sender jeg en invitasjon til de to første som tilfredstiller kravene mine.

Jeg vil slå av muligheten til å kommentere dette innlegget når jeg har delt ut mine invitasjoner til Voddler.

This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.


3 Responses to Lyst til å se film lovlig og gratis på internett? [har ikke flere invitasjoner igjen]

 1. rubenmannen says:

  Ja, det ser ut som jeg ble den første :)
  Etter å ha vært snill gutt i ett helt år og delt ut Spotify invites selv så er det på tide jeg får en invite :p

 2. Larser`n says:

  Dette så spennede ut. God anmeldelse av Voddler. Så god at jeg kunne tenke meg å prøve hvis du har en invite til?
  LT

 3. Frank Eivind says:

  Da har jeg sendt Voddler invitasjonene jeg hadde.

  Det går ikke lenger an å kommentere dette innlegget.