Tekst-TV på mobilen

Nå går det an å få tekst-tv fra NRK1 og NRK2 på mobilen. Det fungerer svært godt. Du laster ned et java program som er gratis, ved å sende meldingen “NRK TTV” til 1986. Programmet er gratis å bruke, men du må betale for datatrafikken. Men dette er ikke mer enn 1-3 øre per side du ser.

Det hele fungere som et vanlig tekst-tv. Du skriver inn sidetallet du vil til og vips, så er du der. Jeg har prøvd programmet på min Nokia N70 og det virker helt perfekt. Det bør virke på de fleste telefoner med java. Men på en del telefoner kan skjermen være litt for dårlig til å vise den lille teksten.

Her er noen bilder tatt fra min telefon:Programmet jeg har tatt skjermbildene med heter ScreenSnapS60. Det er freeware og fungerer på S60 Symbian telefoner. Du kan hente det fra denne linker her.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.