1. desember

Så har vi kommet til 1. desember og advent. Nå går det for mot jul. Men til tross for at det nå altså er desember, er gresset fremdeles grønt og rosene har til stadighet nye knopper.

Med desember kommer også julekalenderen. Jeg har siden den blei lansert av Norsk Tipping gått til anskaffelse av JuleFlax kalender, og jeg håper at jeg også i år kan vinne noen 20 kroninger eller 50-lapper.

Julekalendrene på TV har også begynt. NRK1 sender Jul i Svingen, TV2 sender Jul i Valhall og TV-Norge sender Jul i Tøyengata. Både NRKs og TV-Norges kalender er egenproduksjon og ny av året. Den på TV2 er dansk. Mitt første inntrykk er at Jul i Svingen kom best ut, med TV-Norge på en god andre plass. Her var episoden kanskje i korteste laget. Mens det skjedde svært lite i Jul i Valhall. Men dette kan jo endre seg etter som vi nærmer oss jul.

GOD JUL alle sammen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.