Saddam Hussein er henrettet

Saddam Hussein blei henretta rett over fire i natt norsk tid.

Fra Dagbladet.no:
Statlig irakisk fjernsyn melder om at Saddam Hussein ble henrettet klokka 0405 (norsk tid). Saddam Husseins halvbror Barzan Ibrahim og den tidligere sjefsdommeren for den revolusjonære domstolen, Awar Hamed al-Bandar, ble henrettet sammen med Hussein, melder den statlige fjernsynskanalen.
-Henrettelsen av Saddam Hussein markerer slutten på en mørk periode i Iraks historie, sto det å lese på fjernsynsskjermene da meldingen ble opplest.

Jeg er i mot dødsstraff og synes det var galt å henrette Saddam Hussein selv om han har gjort mye som på ingen måte er bra. Han skulle blitt tiltalt i retten og dømt til livsvarig fengsel uten mulighet for benåding. På den måten måtte han hver dag tenke på hvorfor han satt der.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.