10 års jubileum på Birkeland Folkehøgskole

I helga, 16.-17. juni, var jeg på 10 års jubileum på Birkeland Folkehøgskole. Det vil si for oss om gikk på BF i 1996-97. Vi var ca. 25 personer, men skulle jo ønske at flere haddde kommet. Vi som kom, hadde det i alle fall svært så hyggelig. Mange hadde jeg ikke sett på disse 10 åra, men andre har jeg truffet sånn en gang i blant.

Det blei mye mimring og nattetimene blei nesten i korteste laget. Det var mange trøtte ansikter på de som hadde orket å stå opp til frokost, og det kom enda fler trøtte sjeler til middag. Vi blei vartet opp med fantastisk god mat, slik bare BF kjøkken kan.

Nå er det fem år til neste gang vi blir invitert, men folk har allerede snakket om at vi må møtes igjen til neste år.

Uansett, jeg vil takke for en kjempe fin, men alt for kort, helg. Så sees vi i alle fall igjen om fem år.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.