Timelapse

Timelapse er en ganske stilig effekt. Den går ut på å ta et hvis antall bilder over en periode og spille dem av i normal hastighet. I mitt tilfelle tok jeg 1 bilde i sekundet og spiller de av med 30 fps.

Jeg gjorde det på den tungvindte måten. Filma først, henta så ut et bilde hvert sekund og satte disse bildene sammen igjen. Jeg fant ikke noen programvare som lot meg gjøre dette direkte (men så lette jeg ikke så lenge etter det heller da, siden jeg kunne gjøre det med metode 2).

Men her er videoene mine. Den første er fra Sinsen-krysset i kveldinga. Orginal film var ca. 40 minutter, komprimert ned til rundt 1min 20sek. Video nr. 2 er orginalt ca. 27minutter og komprimert ned til ca. 1min.Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.