Falsk virus varsel

Det er aldri moro å få varsel om at PCen er infisert av virus. Men da jeg satte inn min SanDisk Cruzer Micro 4 GB U3 flash drive i PCen her om dagen fikk jeg melding om at fila LaunchU3.exe var infisert av I-Worm/Brontok.LG. Kjedelige greier. Denne fila ligger i CDFS delen av minnepinna, så det går ikke an å slette denne fila.

Jeg bruker AVG Anti-Virus Free v8, og på både min Vista og XP maskin vista at I-Worm/Brontok.LG var tilstede. Fila LaunchU3.exe er aldri tidligere blitt rapportet som virus, så jeg synes det hele var litt rart. Prøve å søke litt på nettet i dag, fant ikke noen løsning på problemet, men en del andre som også hadde fått virues.

Litt senere på dagen prøvde jeg igjen å oppdatere AVG og det var da kommet en ny oppdatering. Kjørte en ny virus-test på minnepinna, og denne gangen blei det ikke rapportert noe virus. Så da var mistanken min rett, at det var en liten bug i en oppdatering på AVG som kom tidligere i uka. Men nå er den heldigvis fiksa.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.