Få amerikansk IP-adresse

Av og til holder det ikke med å ha en norsk IP-adresse. På grunn av rettigheter kan vi bli utestengt fra amerikanske sider som for eksemepl Hulu.com og southparkstudios.com. Men det finnes en enkel og grei måte for å få amerikansk IP-adresse. Du laster bare ned og installerer Hotspot Shield fra Anchot Free.

Her er et lite sitat fra nettsida til Hotspot Shield:

Hotspot Shield creates a virtual private network (VPN) between your laptop or iPhone and our Internet gateway. This impenetrable tunnel prevents snoopers and hackers from viewing your email, instant messages, credit card information or anything else you send over the network. Hotspot Shield security application is free to download, employs the latest VPN technology, and is easy to install and use.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.