Michael Jackson ville blitt 51 år i dag

Michael Jackson hadde i dag fylt 51 år og vært svært opptatt med sin This is it konsertene sine, om han hadde vært i live.

Tidligere denne uken kom det en lekasje om at Michael Jackson hadde fått en dødelig dose medisiner. I går, fredag 28. august, kom den rettsmedisinske bekreftelsen på at Jackson døde av akutt propofol-forgiftning. Og dødsfallet er blitt erklært som drap.

Tidligere i sommer skrev jeg at Michael Jackson solgte som hakka møkk rett etter sin død. Nå er det kommet en del tall som bekrefter dette. I følge Billboard blei det solgt “bare” 422.000 album de første dagene etter hans død. Grunnen til at det ikke blei solgt mer, var at det var det som fantes på lager. Men etter at plateselskapet fikk jobbet litt ekstra, så er det til nå solgt 3,8 millioner Jackson CDer etter The King of Pop sin død. Og hele 7,6 millioner låter er solgt via nedlasting. I Norge er det solgt 100.000 enheter (dvs. CDer, DVder, låter++). Og dette blir det penger av. Mye tyder på Michael Jackson vil “tjene” (satt det i hermetegn siden det ikke er han som får pengene) rundt 1,2 milliarder de seks første månedene etter sin død.

I Bergen hyllet 200 dansere Michael Jackson.

VG.no har en dag-for-dag oversikt over hva som har skjedd siden Michael Jackson døde.

På nettet har man kunnet se en video av Michael Jackson der han angivelig går lys levende ut av likbilen. Den tyske TV-kanalen RTL har nå sagt at det er de som har laget den falske videoen. Og Frank Biernat som er redaktør i det tyske programmet Explosivs sier i en kommentar:

Vi ville se hvor raskt personene som påstår at Michael Jackson fortsatt lever reagerte på videoen vår og tok den til inntekt for sitt eget budskap. Vårt budskap er at man ikke skal ha noen illusjoner om at Michael Jackson fortsatt lever.

Også Google har gjort sin ære på Michael Jackson i dag.

Michael Jackson på Google

4 thoughts on “Michael Jackson ville blitt 51 år i dag

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.