Vancouver 2010: Curling-sølv til Norge

Jeg var veldig spent foran finalen i curling mellom Norge og Canada, og hadde et håp om at det skulle bli av edleste sort. Men det viste seg ganske tidlig i matchen at Canada hadde et lite overtak som de beholdt igjennom hele kampen. Resultatet endte til slutt med 6-3 i Canadas favør. Likevel, sølv til Norge er veldig bra.

Dermed fikk den canadiske skippen Kevin Marting sin revansje for tapet i 2002.

For Norge spillte Thomas Ulsrud, Torger Nergård, Christoffer Svae, Håvard Vad Petersson og Thomas Løvold (reserve). Laget til Canda besto av Kevin Martin, John Morris, Marc Kennedym Ben Hebert og Adam Enright (reserve). Det var også hyggelig å se at den norske reserven Løvold som så vidt jeg vet ikke har spillt et eneste minutt curling i dette OL, også får en sølvmedalje.

Og dermed ser medaljefordeling slik ut i øyeblikket:

Foto: NRK1 HD

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.