Jimmy Jump overtok showet

Det blei litt mer dramatikk for det spanske innslaget enn planlagt, da mannen under navnet Kimmy Jump (Jaurne Marquet Cot) kuppet Spania (Daniel Diges med Algo Pequeñito) sin opptreden. Dette la jeg faktisk ikke merke til da det skjedde. Om jeg så en annen vei, eller var på kjøkkenet vet jeg ikke, men det måtte en liten reprise til før jeg så det. Han slipper unna med en bot for å ha forstyrret ro og orden. Jimmy Jump har gjort slike stunt før, han har løpt inn på flere fotballkamper og bla. under finalen av French Open i fjor.

Spania fikk synge en gang til.

Under ser du NRK sin YouTube video med Peter Svaar, presseansvarlig for Eurovision Song Contest, som forklarer hendelsen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.