Fotball-VM 2010: Lørdag 19. juni

VM-kamper lørdag 19.juni 2010:

Nederland – Japan (gruppe E). Ikke så mye å rope hurra for i 1. omgang. Et Nedeland som ikke skaper stor, og som på linje med England skuffer. Så er det et Japan som tydelig vil være fornøyd med et uavgjort resultat og legger seg litt bakpå som kanskje eneste måte å slå Nederland på. Pause: Nederland – Japan 0 – 0. Den andre omgangen startet litt friskere med mål av Wesley Sneijder for Nederland etter 8 minutter. Litt mer spennende i 2. omgang. Japan avslutter med en god sjanse som går rett over mål. Sluttresultat: Nederland – Japan 1 – 0.

Ghana – Australia (gruppe D). Kampen starter bra og er mer spennede enn den forrige jeg så. Australia scorer etter 11 minutter ved Brett Holman. Etter 24 minutter handser Harry Kewell (Australia) på mållinjen og gir dermed strffe til Ghana som Asamoah Gyan scorer på. Kanskje et litt strengt rødtkort siden ballen traff delen av hånda som lå inntil kropp. Synes kanskje at reprisen viste at den var aktiv og så var det jo en åpenbar målsjanse. En god omgang. Pause: Ghana – Australia 1 – 1. Australia klarte seg fint i 2. omgang til tross for bare 10 mann på banen. Ghana klarte ikke å utnytte at de var en spiller mer enn Australia. Statistikken viser at Ghana hadde dobbelt så mange skudd mot mål som Australia. En av de mer underholdende kampene så langt i VM. Sluttresultat: Ghana – Australia 1 – 1.

Kamerun – Danmark (gruppe E). Omgangen startet friskt og Danmark hadde raskt en god sjansen. Camerun presser noe som fører til et mål allerede etter 10 minutter ved Samuel Eto’o. Bra spill og mye som skjer. Begge lagene kommer til gode avslutninger. Danmark reduserer ved  Niclas Bendtner etter 33 minutter. Danmark får et par knakkende gode avslutninger mot slutten av omgangen. Et minutt senere får Camerun samme sjansen. Dette har vær en svært underholdende omgang. Pause Kamerun – Danmark 1 – 1. Det var en svært underholdende 2. omgang. Med mange angrep og avslutninger til begge lag. Men det var Danmark som trakk det lengste trået og scoret etter 61 minutter ved Dennis Rommedahl. Men det kunne fort ha blitt flere mål, til begge lag. Sluttresultat: Kamerun – Danmark 1 – 2.

 

2 thoughts on “Fotball-VM 2010: Lørdag 19. juni

 • 19/06/2010 at 16:51
  Permalink

  Bra du skriver det her :)
  Lurte på hvem som spilte og hvor det gikk på tv!

  Reply
  • 19/06/2010 at 19:07
   Permalink

   Hyggelig at du setter pris på det. Pleier å få en del treff på bloggen på formiddagen av folk som lurer på hvem som spill i dag.

   Og så skriver jeg hvordan kampen var og resultater. Dette er like my for min egendel som for at andre skal ha nytte av det. Så kan jeg om flere år bare sjekke min egen blogg for hvordan det gikk i fotball-VN i Sør-Afrika i 2010.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.