Anmeldelse: New Police Story (DVD)

New Police Story er en såkalt ‘reboot’ av Police Story-serien til Jackie Chan.

Vi møter politi-inspektøren Chan Kwok Wing (spilt av Jackie Chan) ravende rundt full i noen bakgater. Bakgrunnen får i det filmen går et år tilbake i tid. En liten gjeng rike opprørske ungdommer raner en bank. De spiller et spill på nettet som gir dem poeng etter hva de gjør. Å skyte en politimann, er gullverdt i spillet. Når ungdommenes gjemmested avsløres, kommer Chan og en liten politistyrke for få dem bak lås å slå. Men dette går veldig galt. Lagerbygget ungdommene befinner seg i består av mange feller, og politimenne blir satt ut av spill en etter en.

Dette er grunnen til at Chan drikker seg full kveld etter kveld. Frank Cheng som er Chan Kwok Wing nye partner, klarer å overtale Chan til å avslutte sin permisjon fra politiet og fortsette jakten på ungdommene.

New Police Story er en litt annerledes film enn de to første (som du kan lese anmeldelse av her og her). Mens de første filmene var action komedie, er denne filmen et action drama. Kan minne litt om stemninga i Dødelig våpen når karakteren til Mel Gibson gir opp. Det blir litt Jackie Chan slossing og stunts i denne filmen også, men ikke fult så mye som i de to første.

Selv om New Police Story mangler slapsticken som kan finnes i de første filmene, synes jeg dette er en godt film. Liker du Jackie Chan, så er denne filmen grei å få med seg.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.