Nye kanaler på RiksTV – inkludert svenske SVT

Jeg har vært litt spent på hvilke kanaler RiksTV ville komme med etter at to nye signalpakker ble tilgjengelig i sommer. Men nå er ventetiden over. Det kommer seks nye TV-kanaler: SVT1, SVT2, Disney Playhouse, Disney XD, TLC Norge og MAX. Kanalene vil være tilgjengelig fra tirsdag 14. september med unntak av MAX, TVNorges nye kanal, som først landseres 1. november i år. Dessuten ble TVNorge oppgradert til TVNorge HD allerede tirsdag 7. september.

I tillegg til disse kanalene, kom jo TV 2 Barclays Premier League HD, TV 2 Barclays Premier League 2 og TV 2 Barclays Premier League 3, samt TV Visjon Norge allerede i løpet sommeren som var. Det skulle vel markere at kanalutvidelsen hos RiksTV nå er over. Da gjenstår det bare å se når tjenesten Alltid Underholdning kommer.

Jeg er svært glad for at svenske SVT1 og SVT2 nå kommer. Dette er kanaler som jeg har savnet, og som jeg liker veldig godt. Derfor var dette en positiv overraskelse. Jeg hadde vel kanskje håpet at det kom en HD kanal eller to, men SVT og TVNorge HD er veldig bra!

Kilde: RiksTV.no

2 thoughts on “Nye kanaler på RiksTV – inkludert svenske SVT

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.