3D speil til Apple iPhone

Det er vel liten tvil om at 3D er i vinden som aldri før. Jeg har selv kjøpt meg et 3D kamera og gleder meg til Nintendo 3DS kommer neste år.

Og ulike produsenter hiver seg på og prøver på ulike 3D tilbehør til allerede eksisterende produkter. Jeg leste om My3D fra Hasbro på Engadget i forrige uke. Dette er et tilbehør som kan festes til iPhone og iPod og skal gi en 3D-effekt for kompatiblet materiale. Synes denne virket noe klumpete og upraktisk.

Derimot falt jeg litt mer for i3DG som jeg leste om på Gizmodo denne uka. Dette er et tillegg til iPhone og består av tre speil som reflekterer innholdet på iPhone skjermen i tre ulike dybder. Du kan se en YouTube-video av det under. Ser ut til at denne kun vil virke på videoinnhold, da den dekker det meste av skjermen og vil være svært vanskelig å trykke på skjermen når utstyrket er på plass.

Nå blir vel kanskje ikke noen av disse de store slagerne, men litt gøy kan man jo ha det.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.