Herreavdelingen er 15 år

Til tross for at TV er kommet for å bli og det samme ser ut til å gjelde for internett, så har radioen en viktig plass. Enkelte ting gjør seg svært godt på radio. Et slikt program er Herreavdelingen.

Herreavdelingen er i disse dager 15 år. Gratulere så mye! De hadde sin jubileums sending tirsdag 18. januar. Programmet denne dagen blei sendt i opptak (fra tidligere på kvelden, direkte stream på Nett-TV) og kommer på TV senere i år.

Den første sendinga til Herreavdelingen gikk på NRK P3 29. januar 1996. Programmet gikk da hver dag på P3. Etter en titt på Wikipedia, så kan det nok se ut til at jeg har hørt på Herreavdelingen i 15 år. Du kan lese mer om 15 års jubileet på NRK.no.

Etter at programmet blei lagt ned første gang, gjenoppsto det på NRK P1 høsten 1998. Det blei lagt ned igjen våren ’99, men dette vedtaket blei trukket tilbake og Herreavdelingen av dermed på radioen igjen samme høst.

Herreavdelingen er et fantastisk flott surre-program med herrene Finn Bjelke og Yan Friis som jeg hører på hver eneste tirsdag. Ingen problemer er for små for disse herrene. Om problemene er store, ja så kan de løses på en klossete måte.

Gratulere så mye med 15 år!

Bildene er skannet av klistremerker jeg har fått tilsendt fra Herreavdelingen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.