ESC 2011 – semifinale 1: Stella Mwangi gikk ikke videre


Skjermbilde fra NRK1

Det er som vanlig mye rart i den internasjonale finalen i Melodi Gran Prix som vil kaller det her hjemme i gamle landet, eller Eurovision Song Contest som det som fint heter på utenlandsk.

Stella Mwangi gjorde en grei gjennomføring av sin låt ‘Haba Haba‘. Det var nok litt småsurt her og der, men det var det mange andre som også var. Lyden var ikke den beste. Det så også ut som at lyd og bilde ikke helt var i synch. NRK kommentator Olav Viksmo Slettan falt raskt ut og kommenterte det meste av MGP-sendinga på telefon.

Dette var den første semifinalen. Av de 19 som sang tirsdag 10. mai i Düsseldorf, Tyskland, gikk følgenede 10 land videre til finalen lørdag 14. mai: Serbia, Litauen, Hellas, Aserbajdsjan. Georgia, Sveits, Ungarn, Finland, Russland og Island.

I tillegg er Frankrike, Spania, Italia, Storbritania og Tyskland forhåndskvalifisert.

Norge med Stella Mwangi klarte ikke å kvalifisere seg. Semifinale 2 går torsdag 12. mai.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.