Anmeldelse: Rayman 3D (Nintendo 3DS)

Rayman 3D til Nintendo 3DS er en port av Dreamcast spillet Rayman 2: The Great Escape som kom i 1999.

Det er robotpirater fra det ytre rom som har invadert Glade of Dreams hvor spillet finner sted. Raymans oppgave er å frigi fanger og samle inn de lysende Lums, 1000 i tallet. På noen brett må du samle inn et hvis antall Lums for å gå videre, mens det ikke er nødvendig på andre brett.

Selv om Rayman alltid har manglet både armer og ben, kan han både slå, klarte, svømme og fly (helikoperte med håret sitt).

Grafikken i spillet er grei. 3D effekten synes jeg Ubisoft kunne ha jobbet mere med, siden den i mange tilfeller er vanskelig å oppdage. Jeg synes også det er store problemer med kameraet. Dette er heller ikke mulig å styre, så man må ofte gå litt fram og tilbake for å få riktig og god kameravinkel.

Jeg blei skuffet over Rayman 3D. Hadde håpet at dette spillet hadde gitt meg noe mer. For meg var dette et bomkjøp.

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: