Jerry Seinfeld var fantastisk

“Your life suck!”

Jerry Seinfeld var fantastisk god på Telenor Arena. Jeg hadde høye forventninger til dette showet. Og Seinfeld innfridde på alle punkter. I de 1 time og 30 minuttene han holdt på, var han blant annet innom både temaene kaffe, telefoner, ekteskap og været.

Det hele var svært slitsomt… for lattermusklene. Jerry Seinfeld har en egen evne til å ta hverdagslige ting på kornet og gjøre noe stort og viktig ut av det. Det gjør at vi lett kjenner oss igjen i situasjoner.

Det virker lekende lett når Seinfeld står på scenen. Det er svært levende og det virker nesten som han kommer på historiene og vitsene der og da. Men det er nok hardt arbeid og finpussing som ligger bak. Noe som gjør det til en svært god opplevelse å være publikum. Å se Seinfeld live er imponerende bra.

Jerry Seinfeld hadde hele Telenor Arena i sin hule hånd fra start til slutt.

Jerry Seinfeld (57) startet som stand-up komiker i 1976. I 1981 dukket han opp på The Tonight Show Starring Johnny Carson og senere Late Night with David Letterman. Det var han i 1989 sammen med Larry David lagde The Seinfeld Chronicles (senere bare kalt Seinfeld) som gikk i hele ni sesonger fram til 1998. Etter dette fortsatte han som stand-up komiker.

Var du på Telenor Arena og så Jerry Seinfeld live?
anmeldelse jerry seinfeld telenor arena

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.