Flåmsbana i 3D for Nintendo 3DS

I 2010 filmet NRK deler av strekningen Myrdal – Flåm, også kjent som Flåmsbana. Den kan lastes ned fra NRKbeta.no.

Siden NRK har lagt ut Flåmsbana videoen med Creative Commons BY-SA 3.0-lisens, har jeg kunnet laget en versjon på 3 minutter som kan spilles av på en Nintendo 3DS i 3D. Jeg har også lagt ut en versjon i 720p for avspilling for dere med 3D-TV. Mine videoer har samme lisens.

For å se videoen på Nintendo 3DS, kopierer du den nedlastede mappen 100FEVID over i mappen DCIM på minnekortet til din Nintendo 3DS. Din Nintendo 3DS må være oppdatert med nyeste programvare som kom 8. desember.

Her er link til torrent-filene du kan laste ned:

Nintendo 3DS
Train_journey_in_3D_Nintendo3DS [mininova].torrent (109 MB)

3D-TV 720p
Flamsbana.3D.720p.side-by-side [mininova].torrent (334 MB)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.