Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Nintendo 3DS firmware oppdatert til 4.0.0-7 | Frank Eivinds verden

Nintendo 3DS firmware oppdatert til 4.0.0-7E

Denne uken kom det en ny systemoppdatering til Nintendo 3DS. Versjonen på firmwaren er 4.0.0-7E.

Oppdateringen inneholder to nyheter. Den ene er at man nå kan lage mapper på HOME-menyen og putte spill, programmer og vidoer inn i dem. Det er plass til 60 av dem i hver mappe. Du kan gi navn til mappene og den første bokstaven vil bli vist i ikonet på HOME-menyen. Jeg skulle gjerne ha sett at man kunnne gjøre litt mer, som f.eks å skifte farge på mappen eller lage egne ikoner. Eller så kunne det vært ferdig lagde ikoner som en Game Boy, GBA, NES osv. da det vil være svært naturlig å lage mapper som inneholder spill for de ulike konsollene.

Den andre nye funksjonen, er mulighete for å patche spill. Det vil å fikse feil i spill eller gi det nye funksjoner. Første spill som blir oppdatert er Mario Kart 7. Denne oppdateringen kommer i mai. Mighty Switch Force! vil også bli oppdatert med et ekstra brett.

Dessuten har har eShop fått en liten ansiktsløfting og omorganisering.

 

 

Kilde: Nintendo.no

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.