Anmeldelse: Men In Black 3 (2012)

Det er fire år siden sist Will Smith var foran kamera på en film og hele 15 år siden den første Men In Black-filmen.

Konseptet er det på mange måter det samme nå som den gang i det forrige årtusenet; bekjemp romvesner, men hold det skjult for resten av befolkningen.

I Men In Black 3 blir handlingen lagt på et mer personlig plan enn tidligere, mellom agentene J (Will Smith) og K (Tommy Lee Jones).

Det hele starter på Månen når Boris the Animal rømmer fra det som burde være et rømningsikkert fengsel. Boris er mindre glad for at K i sin tid skjøt av han armen under pågripelsen, og bestemmer seg for å dra tilbake i tid for å drepe K.

J klarer også å komme seg til året 1969, hvor det meste av filmen utspiller seg. Her treffer han den unge K (Josh Brolin). Oppgaven er å stoppe Boris.

MiB 3 er en underholdene film og mer “sentimental” enn de tidligere filmene. Vi får også kjenskap til hvorfor forholdet mellom agent J og K er som det er.

Du kan trygt ta deg en tur vekk fra sommervarmen for å tilbringe en time og trekvart i kinomørket for å se Men In Black 3.

Tittel: Men in Black 3 (aka MiB 3D). Utgitt: 2012. Land: USA. Sjanger: sci-fi, action, komedie. Regi: Barry Sonnenfeld. Produsent: Walter F. Parkes, Laurie MacDonald. Manus: Etan Cohen. Skuespillere: Will Smith Tommy, Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg, Emma Thompson. Musikk: Danny Elfman. Studio: Amblin Entertainment, Parkes + MacDonald, Imagenation Abu Dhabi, Hemisphere Media Capital. Distributør: Columbia Pictures

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.