Anmeldelse: MotorStorm RC (PS Vita/PS3)

MotorStorm RC er crossplatform mellom Playstation 3 og PS Vita. Kjøp det en gang og du kan bruke det på begge konsollene. Cross-Save gjør at du kan starte spillet på den ene konsollen og fortsette på den andre.

Du vil nok kjenne igjen landskapene på de ulike banene. De kommer nemlig fra de tidligere MotorStorm-spillene. Det er totalt 16 ulike baner fordelt på de fore stedene; Monument Valley, Pacific Rift, Artic Edge og Apocalypse.

Det er åtte forskjellige radiobiler å velge mellom. Riktig nok er ikke alle tilgjenglig fra starten av, men blir lukket opp etter hvert som du spiller.

Spillet har fire forskjellige konkurranse-grener hvor du får medaljer for første, andre og tredjeplass.

Løp. Det tradisjonelle billøpet. Det er deg mot sju andre småbiler. Første man til mål (eller tredjemann da, for å få en av medaljene).

Runde. Det er satt opp rundetider som kvalifiserer til medaljer. Du kan kjøre runde på runde så lenge du orker. Skyggen din for beste rundetid vises slik at du kan se hvor du kjørte og har mulighet for å planlegge en litt bedre sving, slik at du forbedrer rundetiden din.

Forfølgelse. Du starter bakerst i løypa og skal kjøre forbi alle de andre sjåførene før tiden går ut.

Drift. Her gjelder det å sladde så godt som mulig i svinge for å samle mest mulig poeng slik at du får medaljer.

I tillegg finnes Wreckreation moduset som lar deg velge en hvilken som helst bane med en hvilken som helst bil og kjøre mot klokkka.

Penge jeg brukte på MotorStorm RC, er kanskje de best anvendte jeg har brukt på Playstation Store.

Det er PS Vita versjonen jeg har testet her.

 

 

 

One thought on “Anmeldelse: MotorStorm RC (PS Vita/PS3)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.