Nett-TV kommer hos RiksTV

Kampanje melder at RiksTV vil satse på nett-TV i tiden som kommer. Det inngått avtaler med Media Nettwerk, Strong og Vimond Media Solutions for å sikre RiksTV et nett-tv tilbud.

I første runde vil RiksTV starte med en film- og underholdningstjeneste. I den forbindelse vil det komme nye mottakere i løpet av 2012 som vil kunne vise de nye nettjenestene. Både Get og Canal Digital har liknende tjenster.

At nye mottakere kommer allerede i 2012, skulle forhåpentligvis bety at den nye tjenesten fra RiksTV lanseres i løpet av høsten en gang (mine spekulasjoner). Siden jeg er RiksTV-kunde, så virker jo dette spennende. Jeg håper også på en mottaker med stor lagringsplass.

Får satse på at denne tjenesten kommer raskere på markedet enn VOD-tjenesten i sin tid.

One thought on “Nett-TV kommer hos RiksTV

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.