Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 C More lansert | Frank Eivinds verden

Canal+ er blitt C More

Tidligere Canal+ bytter navn 4. september til C More. De omorganiserer gamle Canal+ litt, og vil tilby 17 kanaler, hvor av 5 i HD.

C More vil med vår nye merkevare tilby vårt innhold på en vesentlig mer leken og fleksibel måte enn tidligere. Vi utvider vårt tilbud med mer familieinnhold, sport og dokumentarer, og alt gjøres tilgjengelig for våre seere på tv, pc, nettbrett og mobil. Vi er med vår nye nordiske merkevarestruktur i stand til å levere vårt kvalitetsinnhold på en enkel og personlig måte slik at våre kunder skal få en best mulig opplevelse av C More, sier Steinar Brændeland, landssjef for C More Entertainment Norge.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.