Netflix endelig i Norge

Etter at Neflix blei lansert i Sverige på mandag, Danmark tirsdag, var det Norge som sto for tur onsdag 17. oktober.

Jeg var en av dem som holdt meg våken til over midnatt for å kunne registrere meg en norsk Netflix-konto. Etter en rask titt, er jeg bra fornøyd med innholdet. Kommer til å ha nok å se på i tiden framover.

På Facebook klager folk allerede på innholdet, at det ikke er helt oppdatert. Det har det aldri vært helt i USA heller. Men amerikanerne vil nok likevel få innhold raskere enn Norge. Rettigheter er en komplisert greie. Siden jeg var klar over det, så virker innholdet for meg veldig greit. Og innholdet vil utvides over tid.

Netflix koster 79 kroner i måneden, og den første måneden er gratis. Har du Spotify Premium, kan du registrere deg på netflix.no/spotify for å få Netflix gratis ut 2012.

Netflix er en tilgjengelig på PC, Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, Smart-TV, Android- og iOS-smarttelefoner. Så det skal være mange muligheter for å få sett både TV-serier og filmer.

Når jeg har fått testet Netflix litt, kommer jeg tilbake med en anmeldelse av tjensten.

Hva er ditt førsteinntrykk av Netflix i Norge?

Foto: Skjermbilde fra webutageven av Netflix.

2 thoughts on “Netflix endelig i Norge

 • 17/10/2012 at 11:49
  Permalink

  Jeg bare “YES!!” og så bare “nooooooo….” Det har jo ikke kommet til Frankrike.

  Reply
  • 17/10/2012 at 16:55
   Permalink

   Kjedelig da. Men jeg er veldig glad for at det endelig har kommet til Norge. Kommer ganske sikkert til å bruke Netflix en del.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.