RiksTV Ekstra: TV 2 Sumo Basis

Som en del av RiksTV sin satsing på underholdningsportalen Ekstra, lanserte de for ikke så veldig lenge siden TV 2 Sumo Basis.

TV 2 Sumo Basis er tilgjengelig for alle med abonnementet RiksPakken og en hybrid mottaker. Du vil med denne tjenesten få se programmer fra TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Bliss,  TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 SPORT sju dager tilbake i tid.

Som med Sumo på nett, vil det meste av TV 2 sine egenproduserte programmer være tilgjengelig samt en del utenlandske serier, men her er det rettighetene som bestemmer.

Det er greit å finne fram til programmet du vil se. De to siste programmene som er lagt ut vises med store bilder, mens resten vises med mindre bilder. Du kan skrålle deg nedover for å finne ønsket program. Dessverre må nye bilder lastes når du skifter side. Dette synes jeg tar unødvendig lang tid, selv om det bare er snakk om noen få sekunder (selv med veldig rask internettlinje).

Du kan sortere innhold etter hvilke kanaler programmet er fra, programkategori, nyeste og alfabetisk. Det hadde også vært grei å kunne velge en spesifik dag, får å få fram programmer som var sendt denne dagen. En slik sorteringsfunksjon savner jeg.

 

Når du velger et program som går flere dager i uka, som f.eks The ’70s Show eller Hotel Cæsar, får du opp en liste over alle tilgjengelige sendinger av programmet. Veldig praktisk.

Programmene starter med en gang og kvaliteten er veldig god. Selvsagt avhengig av hva salgs program du ser på.

Jeg savner litt at denne Ekstra-appen ikke husker hvor du stopper et program om du må fortsette senere, noe film-appen gjør. Da dukker nemlig et annet problem opp om du spoler veldig raskt. Har opplevd at appen da henger seg.

Men når man først vet hvilke programmer TV 2 Sumo Basis viser, så vil man grei ha nytte av denne tjenesten.

2 thoughts on “RiksTV Ekstra: TV 2 Sumo Basis

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.