Peter Ekelund snakker om HBO Nordic

Direktøren for HBO Nordic, Peter Ekelund, snakket om HBO for noen dager side. Det kan sees i videoen under.

HBO Nordic vil bli lansert i løpet av oktober (ikke mange dager igjen av måneden). Mandag 22. oktober la de ut et brev på Facebook og Twitter som ba oss være litt tålmodige.

Det er nå mer enn 150.000 av dere som følger oss på Facebook, Twitter og gjennom vårt nyhetsbrev. Vi har kommunisert med de fleste av dere i løpet av de siste ukene og forstår at dere har høye forventninger til tjenesten. Noen av dere har selv uttalt at det er for godt til å være sant.

Det vil definitivt være sant, snart!

HBO-tjenesten i Norge, Sverige, Danmark og Finland vil tilby alle de nyeste episodene – bare få timer etter den originale premieren, samt de siste sesongene av aktuelle serier, og selvfølgelig alle de kjente kiassikerne fra HBO som The Sopranos, The Wire, Sex and the City, Rome osv.

Vi vil også introdusere nye originale serier som Magic City, Hit & Miss, Borgia, Continuum og mange andre. Vi vil fortsette å velge serier for dere som er originale og nyskapende, og kaste et nytt lys på underholdningen.

Siden du har så høye forventninger og vi deler den samme lidenskapen med deg, vil vi lansere når vårt felles mål er nådd.

Dette vil skje i løpet av de neste ukene.

Som en gave, og for å belønne din deltakelse og entusiasme, vil alle som har registrert seg på vårt nyhetsbrev på hbonordic.com før 31. oktober bli HBO VIP-medlemmer og få den første måneden inkludert ved tegning av HBO abonnementet.

Bær med oss litt lenger.

Life is too long to get bored.
Hervé Payan,
CEO HBO Nordic

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.