HBO Nordic åpnes gradvis

Etter å ha ventet lenge, ser det ut til at vi må vente enda en liten stund. HBO Nordic annonserte følgende på Twitter onsdag ettermiddag 14. november:

HBO lanserer sammen med Telia på IPTV i Sverige om noen få dager. De andre områdene i den nordiske regionen vil følge opp kort etter.

Dermed ser det ut til at det er svenske Telia-kunder som får det første møtet med HBO Nordic. Til Kampanje sier Peter Eklund at “Vi kommer til å lansere suksessivt til våre største fans i dagene og ukene som kommer og vi kommer først til å lansere på Samsungs mange devicer”.

Eklund sier videre at Android nå er viktigere enn iOS, og at en egen web-tv-portal vil komme etterhvert.

Da er jeg tross alt litt heldig, siden jeg har flere Samsung-enheter.

Jeg er ikke imponert over hvordan HBO Nordic har kommunisert med framtidige kunder før lanseringen av tjenesten i Norden. Informasjonen har vært mangelfull på både hjemmeside, Facebook og Twitter. Det var for eksempel som en kommentar i et innlegg på Facebook det blei kjent at HBO-abonnementet i utgangspunktet skulle ha 12 måneders bindingstid.

Det er jo fremdeles litt spenning rundt hvilke abonnementsalternativer vi har å velge mellom. Men en ting er sikkert og det er at tjenesten vil koste 79 kroner i måneden. Jeg er vel også litt lunken til at HBO Nordic åpner sin tjeneste gradvis, og at det kan se ut til at det vil ta flere uker før web-tv portalen vil være tilgjengelig.

Heldigvis skjer det noe nå, og jeg gleder meg til HBO Nordic skal få lansert tjenesten sin. Men veien dit har vært lang og kronglete.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.