Liten test av Jabra BT2080 (handsfree)

Produktet i denne anmeldelsen er levert av mytrendyphone.no som blant annet har iPhone 5 headset og etui til iPhone 5, og fører også annet tilbehør til iPhone 5.

Det er mange grunner til å bruke handsfree når man snakker i mobiltelefon. Den ene er at det er påbudt når man kjører i bil å bruke handsfree, mens andre blir kanskje varme ved øret når man snakker i mobil.

Jeg har testet litt Jabra BT2080. Jeg har hovedsakelig testet med Samasung Galaxy S3, men fungerer også fint til andre telefoner.

Det er veldig lett å koble sammen Jabra BT2080 med ønsket enhet. Bare å holde inne synk-knappen på handsfree-settet og søke etter nye bluetooth-eneheter på mobilen.

Selv har jeg ikke har fått testa det ut, men standby tid skal være på 200 timer og brukstid på 6 timer. Vil uansett tro at de fleste lader igjen før “tida er ute”.

Jabra BT2080 kommer med microUSB-lader for stikkontakt. Ledningen er kanskje litt i korteste laget, bare 30 cm lang. Den leveres også med en ekstra ørekrok.

Proppen/pluggen består av en myk gelé som gjør at den sitter veldig godt i øret, men som fort kan plukke opp litt støv når den ligger fritt. Vekta er på bare 8 gram. Så når du har hatt den i øret noen minutter, så merker du den ikke lenger. Lydkvaliteten virker også grei.

Jabra BT2080 kan kobles opp til 8 forskjellige enheter samtidig. Og vil fungere fint til både iPhone og f.eks. PS3.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.