Endelig…

Nintendo WiiU. Har ventet lenge på denne konsollen. Forhåndsbestilte hos CDon, men de hadde fått inn færre konsoller enn ventet. Så da var jeg en av dem som ikke fikk konsollen på lanseringsdagen 30. november.

Jeg har ikke fått testet så mye ennå, men tror dette kan bli gøy. Anmeldelse av konsollen kommer før jul.

Hadde lest at mange hadde problemer med den første oppdateringen til Nintendo WiiU, at både nedlasting og installasjon tok veldig lang tid. Jeg klokket inn min nedlasting og installsjon til ca 1 time og 37 minutter.

Jeg var litt overrasket over at gamepaden ikke var tyngre, og trodde faktisk også at den skulle være litt større. Men det var veldig grei å holde. Litt uvant å følge med på to skjermer samtidig, men det venner man seg nok raskt til.

 

 

Foto: Frank Eivind Rundholt – 2012 CC BY-NC-SA 3.0

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.