HBO Nordic informerer

HBO Nordic har ikke vært kjent for å gi fra seg så veldig mye informasjon om hvordan ståa er med blant annet utviklingen av apper til ulike dinger.

Denne uka har de vært klarere enn noen gang. Om de hadde gitt litt informasjon underveis, hadde de nok sluppet en del av kritikken de (helt riktig) har fått.

På sin Facebook-side skreiv HBO Nordic følgende:

  • Vi arbeider med å forbedre bildekvaliteten på innholdet vårt. Det vil ta et par uker før alt innholdet er blitt kodet om, men foreløpig er disse seriene oppgradert: Game of Thrones, True Blood, Boardwalk Empire, Banshee, Vikings, Veep, Continuum, Magic City, Newsroom og Girls.
  • Vi er ferdige med appen til Xbox, som nå er til godkjenning hos Microsoft.
  • Vi er siste fase mht. å oppdatere vår iOS app, inkludert en oppgradering av AirPlay-funksjonen som vil gjøre det mulig å se innholdet på tjenesten i fullskjerm på din TV.
  • Vi arbeider også på spreng med å utvikle en oppdatering av Samsung 2011-appen som vil forbedre brukeropplevelsen betraktelig. Denne skal etter planen leveres for godkjenning hos Samsung denne uken.
  • Vi arbeider også med utvikle apper til PS3 og Apple TV, men her er vi fortsatt på et tidlig stadie i prossessen og har dessverre ingen bestemt dato for ferdigstillelse.

Jeg håper at godkjenningen hos Microsoft går raskt og smertefritt. Appen skulle etter opprinnelig plan vært gitt ut i første kvartal, noe som snart nærmer seg to og en halv måned.

Jeg har vært støttemedlem den siste tiden fordi appen til Samsung TV ikke virker helt som den skal og det ikke alltid er like praktisk å koble PC til TVen. Heldigvis ser det ut til å bedre seg ganske snart. Håper de kan holde det de lover denne gangen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.