Øisang ferga – minutt for minutt

oysang-ferja_04I sommer tok jeg Øisang ferga for første gang på svære mange år. Ferga går mellom Øysang og Risør, og er en tur på et par-og-tjue minutter.

Det var en fin sommerdag og jeg filmet hele strekningen i et. Det er blitt en film med 24 minutters sørlandsidyll.

Min minutt for minutt med Øisang ferga kan sees i YouTube-videoen under, eller lastes ned som bittorrent fra denne linken. Fila er på ca. 2.37 GB. Om du vil ha litt statistikk på nedlastinga, kan du gå til Mininova.

God fornøyelse!

Videoen har jeg copyright på, men den kan lastes ned og brukes fritt til personlig bruk. Det er ikke lov til å redigere, remixe, sende eller på andre måter forandre/distribuere videoen på uten min tillatelse.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.