En liten titt på HBO Nordic-appen på Xbox 360

hbo_nordic_xbox360_app_01 hbo_nordic_xbox360_app_02

I begynnelsen av november kom endelig HBO Nordic-appen på Xbox 360. Etter planen skulle den vært ute allerede første kvartal i år, men den lot vente på seg… svært lenge.

Tilgjengelighet er alt. Og etter at appen dukket opp på Xbox 360, har jeg sett mer på HBO Nordic, siden jeg både har konsollen i stua og på soverommet.

Den er ikke helt ulik andre videotjenesteapper. Når du starter HBO Nordic appen får du en liten oversikt som viser tre filmer/serier som HBO har valgt å vise deg og som roter gjennom et lite utvalg.

Du kan også gå inn på Nylig sett og Watchlist. I tillegg kan du velge Serier, Filmer og Innstillinger. Alle selvforklarende valg.

Under både Serier og Filmer kan du velge å se Anbefalte og Alle filmer/serier. Og det er mulig å sortere dem både alfabetisk og etter kategorier.

HBO Nordic har hatt et svært turbulent førsteår. Heldigvis har de gått bort fra bindingstiden som for mange var svært vanskelig å svelge.

Dessverre husker ikke appen hvilket alternativ du har valgt for undertekster, så dette må velges for hver gang. Men alt i alt fungerer appen veldig greit.

hbo_nordic_xbox360_app_03 hbo_nordic_xbox360_app_04

hbo_nordic_xbox360_app_05 hbo_nordic_xbox360_app_06

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.