En titt på C More Play hos RiksTV

c-more_play_rikstv_01

I begynnelsen av mars dukket C More Play opp på RiksTV sin Ekstra-tjeneste. Jeg har brukt tjenesten en måned nå.

Når du starter C More Play-tjenesten vises et lite utvalg av filmer/TV-serier med store bilder. Det er gjerne nye episoder og aktuelle filmer.

Helt øverst har man fem ulike valg: Søk, Film, Serier, Barn og Dokumentarer. Film er igjen delt inn i ulike kategorier og det er også fint at Norsk er egen kategori. Disse ligger over filmene. I tillegg finnes det andre kategorier under som f.eks Nylig lagt til. Det er også veldig fint at Barn har fått sin egen fane.

I Serie-kategorien finner du alle seriene som går på C More Series i tillegg til enkelte andre som ikke blir vist på TV. Det varier hvor mange episoder som er tilgjengelig av de ulike serier, alt etter hva slags avtaler som er inngått. Det jeg savner her, er en utløpsdato på episoden som ligger inne. Som oftes er det to-tre uker, men vanskelig å vite. Denne informasjonen finnes og ligger på C More Play sine nettsider, så det burde absolutt vært mulig å få det inn i Ekstra-tjenesten også. Dette mangler også for film.

Filmer og serier starter å streame raskt når de velges og bildekvaliteten er gjevnt over god. Enkelte ganger når jeg har vært inne på en film/serie og skal tilbake en meny, står den bare og laster. Beste løsninga er da å gå helt ut av Ekstra-tjenesten og inn igjen. Det skjer ikke så ofte, men litt små-irriterende de gangene det skjer.

RiksTV har bare C More First og C More Series i sin kanal-pakke. Derfor hadde det vært fin om de andre kanalene kunne blitt streamet i C More Play-tjenesten på Ekstra, og i HD. Det er i alle fall et ønske fra min side.

RiksTVs kunder har ikke mulighet til å se C More Play-innholdet på web slik en rekke andre distributørkunder har mulighet til. Også dette håper jeg kommer på plass etter hvert.

Alt i alt funger C More Play på Ekstra-tjenesten bra. Om de får på plass utløpsdatoer på filmer/serier, så blir dette veldig bra.

c-more_play_rikstv_04 c-more_play_rikstv_03

c-more_play_rikstv_02 c-more_play_rikstv_05

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.