Turist i egen by

Turist i egen by - Oslo 2014

Turist i egen by arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Ruter og museer i Oslo. Så søndag morgen 27. april og ut over dagen blei det levert ut gratis Oslo Pass i Rådhuset slik at man kunne farte rundt kollektivt og besøke museer rundt om i Oslo, helt gratis.

Jeg hadde besøk av min søster. Vi startet dagen i Holmenkollen, tok oss videre til Vikingskipshuset hvor vi kunne se både Osebergskipet, Gogstadskipet og Tuneskipet. Kon-tiki og Fram museet, en liten båttur på fjorden (Bygdøy-Rådhusplassen) og avsluttet på Nobels Fredssenter.

En liten bildeserie fra dagen kan du se under. Og med sol fra skyfrihimmel blei dette en fin dag som turist i egen by.

Foto: © 2014 Frank Eivind Rundholt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.