Fotball-VM 2014: Torsdag 19. juni

Det spilles tre kamper torsdag 19. juni:

Colombia – Elfenbenkysten (gruppe C). Det er Colombia som fører kampen i starten. Forholdsvis gjevn gjennom hele omgangen med enkelte sjanser til begge lag. Pause: Colombia – Elfenbenkysten 0 – 0. Zokora (Elfenbekysten) gult kort etter 54′. God sjansen til Elfenbenkysten etter 59′. Rodriguez scorer for Colombia etter 64 minutter. Etter en kontring setter Quintero ballen i mål etter 70′. Mye bedre i 2. omgang for begge lag. Gervinho scorer for Elfenbekysten etter 73 minutter. Tiote (Elfenbenkysten) gult etter 90 minutter. Sluttresultat: Colombia – Elfenbenkysten 2 – 1.

Uruguay – England (gruppe D). England presser godt i åpningsminuttene. Gult kort til Godin (Uruguay) etter 9′. Knallsjanse til England etter 31 minutter. Etter 38 minutter er det Suarez som putter ballen i mål for Uruguay. Pause: Uruguay – England 1 – 0. Uruguay starter 2. omgangen veldig bra. Kjempesjanse til England etter 54′. Flott angrep av England som gir mål etter 75 minutter ved Rooney. England får en liten boost etter målet sitt. Etter 84 minutter er det Suarez som nok en gang scorer for Uruguay. Sluttresultat: Uruguay – England 2 – 2.

Japan – Hellas (gruppe C). Sluttresultat: Japan – Hellas 0 – 0 [så ikke kampen]