Fotball-VM 2014: Tirsdag 24. juni

Tirsdag 24. juni spilles siste runde i gruppespillet i gruppe C og D i fotball-VM:

Costa Rica – England (gruppe D). Costa Rica starter godt, men det er England som får den første gode sjansen etter 12 minutter. England har ballen mest uten at det fører til så alt for mye. Pause: Costa Rica – England 0 – 0. Gult kort til Barkley og Lallana, henholdsvis  53 og 57 minutter, begge England. God sjanse til England etter 59′. Gonzalez (Costa Rica) gult kort etter 60′. Sjanse til England etter 80′.
Sluttresultat: Costa Rica – England 0 – 0.

Italia – Uruguay (gruppe D). Det er Italia som fører kampen i åpningsminuttene.  Gult kort til Balotelli (Italia) etter 22 minutter. Kjempe god sjanse til Uruguay etter 33 minutter. Pause: Italia – Uruguay 0 – 0. Arevalo (Uruguay) får gult etter 47′. God sjanse til Uruguay etter 58′. Marchisio (Italia) får direkte rødt kort etter stempling etter 60 minutter. God sjanse for Uruguay etter 66 minutter. De Sciglio (Italia) får gult etter 77 minutter. Ingenting skjer med Suarez (Uruguay) etter han biter Chiellini (Italia) i skulderen. Godin setter ballen i mål for Uruguay etter 81 minutter.
Sluttresultat: Italia – Uruguay 0 – 1.

Hellas – Elfebenkysten (gruppe C). Sluttresultat: Hellas – Elfenbenkysten 2 – 1 [så ikke kampen]

Japan – Colombia (gruppe C). Colombia starter best. De får straffe etter 17 minutter som Cuadrado setter i mål. God sjanse til Japan etter 26′. Begge lag spiller godt, noe som fører til flere gode avslutninger. Japan scorer ett minutt på overtid ved Okazaki. Pause: Japan – Colombia 1 – 1. Colombia spiller bra og Martinez scorer etter 56 minutter. Gult kort til Guarin (Colombia) etter 63′. Japan har flere gode sjanser. Men det er Colombia som scorer. Nå ved Martinez etter 82 minutter. Og i siste spilleminutt er det Rodriguez som lager enda et mål for Colombia. Sluttresultat: Japan – Colombia 1 – 4