Fotball-Vm 2014: Åttedelsfinaler tirsdag 1. juli

Tirsdag 1. juli spilles de to siste åttedelsfinalene:

Argentina – Sveits. Det er Argentina som fører i åpningsminuttene. Sveits er også godt inni kampen. Sveits med god sjanse etter 28′. God sjanse til Argentina etter 30′. Xhaka (Sveits) gult kort etter 35′. Sveits med god sjanse etter 39′. Pause: Argentina – Sveits 0 – 0. Argentina går raskt i angrep. Men sveitserne er ikke noe dårligere og svarer godt. God sjanse til Argentina etter 62′. Fernandes (Sveits) gult etter 73′. God sjanse til Argentina etter 78 minutter. Rojo (Argentina) gult etter 89′. Resultat fulltid: Argentina – Sveits 0 – 0. Begge lag kommer til avsluntunger uten at det resulterer i så mye. Pause eeo: Argentina – Sveits 0 – 0. Kjempe skudd fra Argentina ett 110′. Di Maria Scorer for Argentina etter 119 minutter. Utrolig sjanse til Sveits to minutter på overtid. Gult kort til Garay (Argentina) fire minutter på overtid. Sveits frispark rett utenfor Argentinas 16 meter, går rett i muren 6 minutter på overtid. Sluttresultatt etter ekstra omganger: Argentina – Sveits 1 – 0.