Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Viaplay øker prisen fra 1. september | Frank Eivinds verden

Viaplay øker prisen fra 1. september

viaplay_august2014

Den 1. september 2014 øker Viaplay månedsprisen fra 79 til 89 kroner for nye kunder. Ingen drastisk økning altså. Vi som allerede er kunder beholder 79 kr/mnd i et år til.

Her er hva de skriver i e-posten som er sendt ut:

For at vi skal kunne fortsette å tilby det beste utvalget av serier og filmer øker vi prisen på vår serie – og filmpakke til kr. 89,- per måned for nye kunder fra og med 1. september. Som takk for at du allerede er kunde hos oss, kommer du fortsatt å beholde din gamle pris på bare kr. 79,- per måned i de kommende 12 månedene så framt du ikke avslutter ditt abonnement eller endrer din pakke.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.