NRK på Apple TV

NRK på Apple TV

Nå kan du endelig se NRK nett-TV på Apple TV. Lanseringa skjedde tirsdag 26. august. Det er svært gledelig og gjør ting litt enklere.

Foreløpig er det kun arkivinnhold som er tilgjengelig. Direktekanalene kommer, trolig senere i høst.

Oppløsning og bitrate er inntil 2.8MB/s 720p, men det vurderes å øke til 3,5 – 3,8 MB/s i 720/1080p. Etter min oppfatning er ikke dette noe som bør vurderes. Det er bare å kjøre på. Det er mange med meg som sitter med gode linjer som vi gjerne vil utnytte. Høyere kvalitet på bildet skader ikke. (NRKbeta.no)

Det som mangler nå, er muligheten for innlogging. Med flere ulike dingser, så ser man litt her og litt der, og vil gjerne ha muligheten for å se ferdig et program ved en senere anledning. Men dette skal visstnok også komme (sier ryktene).

NRK på Apple TV

One thought on “NRK på Apple TV

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.