RiksTV med Android-app i beta

For en uke siden (fredag 12. desember), slapp RiksTV appen sin på Android (krever v4.0+) i beta-utgave. I forhold til iPad/iPhone-appen er Android-utgaven svært enkelt, men det skyldes at den er i beta og utvikles fortløpende.

Noen små kommentarer om beta-appen. Strong-boksen må slåes på (kan gjøres i appen) for å kunne styres. I iOS-kan ting gjøres selv om boksen er i standby. Når man legger til et opptak, så vises ikke det på noen måte grafisk. Det er upraktisk.

Det er lett å skifte kanaler med fjernkontrollen som viser TV-kanalens logo samt hvilket program som går nå og hvor langt det er igjen av det. Programguiden fungerer også rimelig greit. RikTV har også lagt ved fjernkontrollen til Strong (bilde 5), slik at du har alle funksjoner lett tilgjengelig.

RiksTV har lagt ut et tilbakemeldingskjema på bloggen sin, hvor du kan si hvordan din opplevelse av appen er. Appen finner du på Google Play.

Men som sagt, dette er en svært tidlig beta, så jeg regner med at den kommer opp på nivået til iOS-appen forholdsvis raskt.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.